11 Temmuz 2014 Cuma

Android En Iyi Uygulamalar

En İyi 10 Android Uygulaması



        Bütün Uygulamaları Tek bir link olarak buradan indirebilirsiniz.



En İyi Video Oynatıcı - MX Player


  Kesinlikle MX Player, neredeyse açamadığı video uzantısı yok.Video'yu ileri geri sarmak için elinizi sağa sola rastgele kaydırmanız yeterli.Video'yu arkada planda oynatma özelliğide cabası.Video'nun kaldığı yerden devam etmesi, tekrar tekrar açılması video gizleme özelliğinide içinde barındırıyor.


En İyi Dosya Yöneticisi - Xplore


  İlk başlarda alışması biraz zor olsada,çift ekran yöneticisi sayesinde dosya kopyalama,taşıma işlemleriniz iki saniyelik iş haline geliyor.Dosya ve klasör gizleme özelliği sayesinde galeride görünmesini istemediğiniz dosyaları gizlemeniz çocuk oyuncağı hale geliyor.Yılların uygulaması olan Xplore'ı gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.


En İyi Ram Temizleme Aracı - Smart Booster


  Malumunuz Android de bariz bir şekilde görev yöneticisi sorunu var, e haliyle çoğunlukla açık olan uygulamaları arka planda bırakabiliyoruz.Buna Smart Booster mükemmel bir çözüm getirdi ekranda çıkan ''küçücük bir widget'' sayesinde tek tıkla istediğiniz zaman ram temizleme işlemini yapabiliyorsunuz.Windeget'ı istediğiniz yere kaydırabiliyorsunuz.


En İyi Online Müzik Player - Fizy - Spotify


  Evet bu alanın iki galibi var bana göre,şimdi ikisininde iyi ve kötü yanlarından bahsedeceğim.
Öncelikle Fizy ile başlayalım, Fizy daha geçtiğimiz haftaya kadar vasat bir uygulamaydı.Son gelen güncelleme ile adete ipten aldı kendini mükemmel bir arayüz ve kararlıklıkla çalışıyor.Uygulamada ''Mood'' lar mecvut istediğiniz mood'a girip o tarz müzikleri dinleyebiliyorsunuz.Bütün isteklerinize cevap verir nitelikte.Kötü yanı ise Fizy işte bu ne yapacağı belli olmuyor başındakilerin...



  İkinci olarakta Spotify'den bahsedelim aslında kötü yanı filan yok gayet başarılı bir uygulama belkide fizy'den daha başarılı... Ama işte gel gelelim kapitalizim uygulamanın aylık ücretine tuzlu demek hakaret olur eve internet bağlatıyorsunuz sanki.Bedava sürümünde sadece istediğiniz müzikleri dinleyemiyorsunuz.Örnek vermek gerekirse ben Tolga Çandar' dan iki keklik dinlemek istiyorum giriyorum karışık çal butonu var mecburen ona tıklıyorum ve adam bana ''ormancı'' açıyor.Sinir bozucu bir durum.


En İyi Tarayıcılar - Opera Mobile-Mini


  Şimdi fanboy'luk yapıyorsun filan diyeceksiniz fakat hayır.Yaklaşık 4 yıldır hiç bir rakibi alt edemedi her gün kullandığım browserlar.


  Opera Mini'den başlayalım, özellikle internet bağlantınız yavaş ise bu tarayıcı tam size göre gerçekten çok hızlı,flash desteği yok bazı sitelerde sorun yaratabiliyor fakat sörf yapmak için daha iyisi yok.Boyutuda komik bir miktarda 1 mb kadar gönül rahatlığı ile indirin.

  Opera Mobile' a gelecek olursak bilgisayar deneyimi için bazı bilgisayar tarayıcısı gerektiren işleriniz için bire bir flash desteği var 12 Mb kadar.Gayet stabil bir uygulama ayarlarında bir çok seçenek mevcut.Örneğin ''Desktop-Mobile'' seçeneği, bu seçenek sayesinde aynı sitenin hem masaüstü görüntüsünü hemde mobile görüntüsünü görüntüleyebiliyorsunuz.


En İyi Youtube Uygulaması - TubeMate 




  Şimdi biraz illegal'e kaçtık diyebilirim, fakat panik yapacak bir şey yok sadece google play tarafından lisans alamamış bir uygulama internetten ''Apk'' sını indirip yüklemeniz gerekecek.

  Bu uygulama youtube ve internet alemindei bütün videoları indirmenizi sağlıyor üstelik bütün çözünürlüklerde,sadece seçmeniz yeterli.Bir video dosyasının sadece sesini de indirebilmekle beraber direkte izleyebiliyorsunuz.


En İyi Kamera Uygulaması - PowerCam 




  Her ne kadar Android'e Retrica gelmişte olsa İOS platformundaki Retrica'nın yanından bile geçemez.Bu yüzden size PowerCam'i öneriyorum yüzerce lens çeşidiyle inanılmaz fotoğraflar çekmeniz mümkün aynı zamanda düzenlemede yapabilirsiniz kırpmak vs. gibi.Işığı iyi ayarlayın :)


En İyi Apk Yedekleme - AppSaver


  Şimdi aslında ilginç bir bölüm oldu ama bana göre çok gerekli.Bir Çoğumuz çeşitli sebeplerden dolayı uygulamalrımızı,oyunlarımızı silmemiz gerekiyor veya istemeden siliniyor.Hepsini Google Play'den teker teker çekmekte açıkçası zulüm.Bunun için telefonunuzdaki bütün uygulamalrı sd kartınıza ''Apk'' olarak yedekleyen bir Program bu Hepsini işaretleyin tıklayın ve bekleyin.


En İyi Müzik Çalar - PowerAmp 



  Bütün isteklerinize karşılık verebilecek hızlı sade,temalarla zenginleştirilebilen,widgetlarla işnizi kolaylaştıran bir müzik çalar.Tekrar,karışık çalma istenilen yerdeki dosyaları tarama,podcast özellikleri bulunuyor.Rakiplerinin çok önünde 30 günlük free lisansınız bulunuyor.Sonrasında ya illegal yollar yada paranız konuşur :)


En İyi Dizi İzleme - DiziMax


  Bu zamanda artık herkesin takip etitiği bir iki hatta onlarca dizi var.Yolculuk esnasında televizyon ve bilgisayara ulaşamadığım yada tembellikten yataktan çıkamadığımız zamanlarda işimize gelen binlerce dizi bulundura müthiş uygulama.

En İyi Bilinmeyen Numara - Kim Arıyor?


  118 li numaraları arayıp bir doğal gaz parası daha mı bayılmak istersiniz yoksa numaraya ''sen kimsin,senin olayın ne mesajı atmak mı?'' Hiç birine gerek yok tamamen ücretsiz ve İnternet tabanlı olan bu uygulama %80 oranında size bilmediğiniz numaranın kime ait olduğunu söylüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder